Ekonomi
Adalet Bakanlığı'ndan Yeni Parti lideri Özgür Özel'e yanıt
Kaynak: Dünya Gazetesi

Adalet Bakanlığı, Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel'in iddiaları üzerine açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: "Ana muhalefet liderinin, fon soruşturmasına ilişkin bazı bilgilerin kendilerine Adalet Bakanlığından “sızdırıldığı” beyanı da Bakanlığımızı zan altında bırakmaya dönük ağır ve mesnetsiz bir iftiradır."
Bu haber Dünya Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. Haberin tamamını ve ayrıntılarını kaynağında okuyabilirsiniz.
Haberin devamı: Dünya GazetesiHaberde geçenler
FinansKur, haberleri yayın kuruluşlarının herkese açık RSS akışlarından başlık ve kısa özet olarak derler; tüm hakları ilgili kaynağa aittir. Sitedeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
İlgili Haberler
Gündem
SON DAKİKA | Adalet Bakanlığı: Özgür Özel'in bilgiler sızdırıldı açıklaması iftiradır
CNN Türk
Gündem
Gündem
Özel'den, Tugay açıklaması
Habertürk
Gündem
Özgür Özel'in fon iddialarına Adalet Bakanlığı'ndan açıklama
NTV
Gündem
Son Dakika | Adalet Bakanlığından Özgür Özel'in iddialarına yalanlama: Ana muhalefet liderinin beyanları mesnetsiz bir iftiradır
Sabah
Gündem
Özgür Özel'den Cemil Tugay'a tepki: "Bilsem selam bile vermezdim"
NTV
Ekonomi
New York borsası düşüşle açıldı
Ekonomim