Dünya
Körfez kapalı, Avrupa pahalı: Mutfakta hedef Amerika kıtası
Kaynak: Dünya Gazetesi
Türk endüstriyel mutfak sektörü, Körfez'de lojistik maliyetlerinin, Avrupa'da ise paslanmaz çelikteki ek vergilerin ihracatta rekabeti zorlaması üzerine rotayı ABD ve Latin Amerika'ya çevirdi. ABD pazarında son 5 yılda ihracatını yüzde 40 artıran sektör, kasım ayında bu ülkenin dev alıcılarını İstanbul'da ağırlayacak.
Bu haber Dünya Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. Haberin tamamını ve ayrıntılarını kaynağında okuyabilirsiniz.
Haberin devamı: Dünya GazetesiFinansKur, haberleri yayın kuruluşlarının herkese açık RSS akışlarından başlık ve kısa özet olarak derler; tüm hakları ilgili kaynağa aittir. Sitedeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
İlgili Haberler
Dünya
AMD, yapay zekanın bir sonraki çağına büyük bir yatırım yapıyor
MarketWatch
Dünya
Trump: ABD tarihindeki en büyük çelik tesisi kurulacak
Ekonomim
Dünya
Dolly Parton mülkü için plan yaptı. Yeğeniyle yaşadığı kavga bunun neden önemli olduğunu gösteriyor.
MarketWatch
Dünya
ABD dizel ihracat yasağının sizin için anlamı ne olabilir?
BBC
Dünya
ABD ve Çin, oyuncak bebek ve havai fişek gibi ürünlerde 60 milyar dolarlık gümrük vergisi indirimi konusunda anlaştı. Nadir topraklar bir anlaşmazlık noktası olmaya devam ediyor.
MarketWatch
Dünya
Aldi'nin patronu bazı sadakat indirimlerinin müşterileri 'aldattığını' söylüyor
BBC