Şirketler
SpaceX'in, şirketin Nvidia çiplerini satın almak için elde ettiği gelir kadar para toplamayı planladığı bildiriliyor
Kaynak: MarketWatchTürkçe özet

Financial Times'ın raporuna göre Elon Musk'un SpaceX'i, Nvidia çiplerinin alımını finanse etmek için bankalar ve yatırımcılarla 40 milyar dolar borç almak üzere görüşmelerde bulunuyor.
Bu haber MarketWatch tarafından yayımlanmıştır. Başlık ve özet Türkçeye otomatik çevrilmiştir. Haberin tamamını ve ayrıntılarını kaynağında okuyabilirsiniz.
Orijinal başlık: “SpaceX reportedly is looking to raise as much money as the company generates in revenue to buy Nvidia chips”
Haberin devamı: MarketWatchHaberde geçenler
FinansKur, haberleri yayın kuruluşlarının herkese açık RSS akışlarından başlık ve kısa özet olarak derler; tüm hakları ilgili kaynağa aittir. Sitedeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
İlgili Haberler
Şirketler
Musk, Nvidia’nın gelişmiş çiplerine göz koydu
Ekonomim
Piyasalar
SpaceX'ten finansman arayışı, BofA'dan balon uyarısı
Bloomberg HT
Ekonomi
Elon Musk yine trilyoner. Zenginliğinin ulusal ekonomilerle karşılaştırıldığında nasıl biriktiği burada görülüyor.
MarketWatch
Ekonomi
Elon Musk yeniden trilyoner
Habertürk
Ekonomi
Elon Musk'ın serveti yeniden 1 trilyon doları aştı
Ekonomim
Piyasalar
Serveti bir günde 65 milyar dolar arttı: Dünyanın en zengini Elon Musk yeniden trilyoner
Dünya Gazetesi